Joga na Vidikovcu

“Hata Joga Udruženje” na Vidikovcu, pruža mogućnost da naučite praktične joga metode, tehnike disanja, fizičke asane i relaksaciju uz instrukcije sertifikovanog instruktora.

Instruktor Joge – Igor Petrović

Igor Petrović

Davnih godina na svom putu traganja za mnogim odgovorima put me doveo do predivnog čoveka i instruktora joge, dragog Igora, zbog koga sam poželela da nastavim da saznajem više o toj drevnoj filozofiji. Igor je svojim rečima, delima i mislima koje je delio na časovima predstavljao ideologiju jednog bića koje uvek svojom energijom i darom daje maksimum svojim učenicima.Ovim rečima želim da odam duboko poštovanje i radost što je on biće zbog koga sam poželela da idem životnim putem joge i da nastavim da delim znanje i energiju sa učenicima. Svojom svestranošću i zalaganjem Igor daje uvek doprinos u raznim joga organizacijama u našoj zemlji, a svojom pojavom i znanjem daje želju mnogima da uvide da put joge je divan način spoznaje sopstvenosti. Veliki ljubitelj životinja i svestranost muzičkog dara je samo jedan od njegovih kvaliteta. Svojim znanjem stekao je sertifikat za instruktora joge od strane Joga Saveza Srbije koji je registrovan u nadležnom Ministrastvu Republike Srbije, Evropskoj, Internacionalnoj i Globalnoj Joga Federaciji. Jedan je od osnivača “Hata Joga Udruženja” i uvek mogu sa velikim osmehom da preporučim da vežbate jogu sa Igorom.

Više informativnih tekstova o jogi možete pročitati u kategoriji Joga.

Detaljne informacije da vežbate na Vidikovcu  sa Igorom možete dobiti na kontakt telefon : 064 / 898 42 40

joga-poze-hata-joga-beograd

Nasmejane dane želi vam                                                                                                  “Hata Joga Udruženje”