Joga za Trudnice

trudnoca

Želim da ti čestitam na divnom putovanju u majčinstvo!

Pokušaću da prenesem svoje lično iskustvo koje sam doživela završavajući  obuku “Jogu za Trudnice” kod Mirjane Gnjatić. Odlazak na obuku za trudnice je bila podstaknuta nekom unutrašnjom željom, prvo što sam žena i vreme  koje sam provela u društvu predivnih žena podstaknute istim porivom promena koje možemo da mamama  pomognemo u trudnoći, a iznad svega da pomenem  predivno bića Mirjanu Gnjatić, koja je na svoj specifičan i nesebičan način podelila svoje dugogodišnje iskustvo rada sa trudnicama na mene je ostavilo intezivan pečat u mom životu. Ova obuka je donela nove uvide, a saznanja o svesnosti trudnoće su me vratila davnih dana kada sam bila u drugom stanju sa svojom decom, vratila su mi osećaj koji svaka žena ima od trenutka kada sazna da je u drugom stanju, kada sazna da je majka. U ovom burnom, izazovnom, predivnom razdoblju tvog života joga je tu da te podrži i osnaži, ona je savršena alatka tokom trudnoće da ostaneš fizički aktivna, da naučiš tehnike disanja ili da se iznad svega povežeš sa svojom bebom.

Časovi joge za trudnice idelana su prilika da se posvetiš sebi i svojoj bebi ,da se opustiš i povežeš sa svojim telom ,da uživaš u društvu drugih trudnica, da čuješ korisne ,nove i zanimljive stvari vezane za trudnoću,porođaj,bebe.

Joga ima moć da otkloni mnoge fizičke problem kao što je mučnina, bol u leđima, nesanica, oticanje zglobova i tela. Joga uravnotežuje nestabilne emocije, donosi balans u svakodnevni život, povećava otpornost na stres, umiruje um, budi snagu, poverenje i ljubav i iznad svega te povezuje sa tvojom bebom.

“Moja namera kao učitelja joge je da podržim, ohrabrim i inspirišem sve mame da se u predivnom razdoblju svog života povežu sa svojom ženskom prirodom, da svojim malim doprinosom pomognem da se na ovaj svet rađaju bebe pune ljubavi jer joga nas povezuje sa snagama prirode i sa našim sopstvenim unutrašnjim snagama.”

Sve što vas interesuje o jogi u trudnoći možete pročitati na stranici Vežbanje joge u trudnoći.

Drage mame želim vam uvek radost i osmeh na vašem putu majčinstva!

Puno osmeha i ljubavi za vas i bebu ! 

joga-poze-hata-joga-beogradNasmejane dane vam želi
“Hata Joga Udruženje”