Kreativni Um

Kreativni Um

Ova stranica je nastala kao jedna ideja i poštovanje svim bićima koja sam na svom životnom putu joge upoznala. Bića koja su svojom kreativnošću, različitošću a isto tako velikom profesionalnošću doprinela da budu spomenuti, jer je mnoštvo ljudi koji su na ovom tako malom tržištu i potpunoj marketinškoj prezasićenosti teško pronalaze. Oni su kao igla u plastu sena i zato želim da svako poznanstvo bude ispisano pričom koja krasi kreativnost njihovog postojanja, a njihov rad je okvir njihove poslovne kreativne individualnosti i na taj način istovremeno, možda će vama pomoći da ih upoznate na jedan drugačiji način kroz iskustven lični primer životnog puta koji me namenski spojio sa njima.

Biljana Manasijević – 2016.god.
Kreativni Um

Kreativni Um

Kreativni Um – Brendiranje

Priča počinje u razdoblju životnog puta i rađanju jedne želje da uradim dizajn vizit karte i tada upoznajem po preporuci prijatelja, kreativan um- Goran, koga susrećem u želji da mi pomogne savetom. Susret naša dva bića ispisuje jednu divnu poslovnu saradnju, potpune opuštenosti i ne verovatne fuzije vizuelizacije poslovne ideje. Zašto sam poželela da napravim novo lice poslovnosti i da prikažem različitost u mnoštvu postojanja svih bića koja idu istim putem? Njegov kreativan um i moj intuitivan osećaj koja sam nepogrešivo pratila, su pustila Gorana da  na neverovatan način jednu priču, jedno ime, obuče modernim prikazom jednostavnih a tako celovitih boja i unese jednostavnost a istovremeno sveobuhvatnost koja donosi različitost i jedinstvenost. Moje poštovanje iskazujem pisanjem priče o jednom kreativnom umu i njegovom prikazu kojim je zainteresovanost ljudi, da vide različitost donela jedinstvenost na mom putu. I kako bi mnogi rekli za potpuni izgled ” Hata Joga Udruženja” se postarao kreativan um – Goran, koji sam sigurna da svaku vašu poslovnu ideju može da postavi u jedinstvenost. Duboki naklon i sve preporuke ako vas put navede i poželite da svoj posao obučete u jedinstvenu kreaciju, Gorana možete pronaći ovde!

Kreativni Um – Advokat

Početak našeg poznanstva je bio na času joge i njena pojava je odavala utisak žene koja je satkana od najčvršćeg životnog materijala volja, stabilnost i znanje.  Kažu da privlačimo svojom energijom slična bića, moje iskustvo rada sa ljudima je videlo mnogo više što beše sakriveno od očiju drugih, njenu emociju i unutrašnju lepotu. Vreme nas je pustilo da zbog njenog posla ne razvijamo odnos i donelo trenutak u kojem su se naše energije ponovo susrele. Kao što biva nikada lepi razlozi te ne odvode ka advokatu tako i razlog susreta posle par godina je bio jedan od prekretnica u mom životu. U duhovnom smislu Joga je donela okrepljenje a u pravnom i iskustvenom Drago biće Dragana. Bila je moj učitelj i prijatelj u emocionalnoj borbi koja se vodila između materijalnog i duševnog mira, svojim znanjem i profesionalnošću davala je stamenost u odlukama. Na kraju moja odluka je bila duševni mir i odricanje materijalnog, jer mi svi znamo šta je najbolje za nas kada pratimo svoj unutrašnji glas. U današnje vreme uvek idemo ” po preporuci” a  neophodnost znanja je  ono što će vam pomoći. Kada možda zbog ispisanih pravila u kojima živimo, život nam nekada donese “darove” ličnih odluka ili smo na  prekretnici, tada znam da trebamo biti okruženi bićima koja svojom energijom, profesionalnošću i esencijalnih znanjem, mogu da vam pruže tako neophodnu ruku zakona koja će vas zaštititi nekada i od vas samih, jer tada vam je neophodan pravni savet i dobar vodič kroz zakon. Nikad ne znamo zašto nam neko i na jedan minut uđe u život, no uvek je sa razlogom koji tek kasnije shvatimo, a razmenom dobre energije ostvarujemo put ka sebi, prepoznajemo lepe iskonske stvari koje postaju neverovatna ispisana priča koja će ostati u analima vremena. Moje poštovanje koje želim da ispisanim rečima dočaram lepotu celovitosti ne verovatnog znanja, profesionalnosti, advokatske kreativnosti i na prvom mestu dobrog bića, je moj putokaz ako vam u nekom trenutku vašeg života bude potreban “pravi prijatelj” u zakonu Draganu možete naći ovde!

nastaviće se……….

Tekstove i praktične savete iz  joge  možete  pročitati u kategoriji Praktična Joga 

joga-poze-hata-joga-beograd

 Nasmejane dane želi vam                                                                                                       ” Hata Joga Udruženje”