Joga Disanje
Disanje Terapija – Tiroidna Žlezda
February 25, 2018
PROMOTIVNI ČAS // BUMBAR JOGA
March 12, 2018

TERAPEUTSKA JOGA – PROMOTIVNI ČAS

Promotivni  čas Terapeutske Joge je namenjen osobama koje imaju problem sa kičmom i koje  žele da naprave promenu u svakodnevnom životu. Da nauče važnost pravilnog izvođenja vežbi koje mogu da izvode na poslu ili u kućnim uslovima.

Pravilno vežbanje doprinosi da se maksimalno iskoristi vremenska mogućnost i uslovi za pravilanu negu i korekciju u kičmenom stubu.

Mnogo je članaka kao i sajtova koji govore o joga vežbama, kao i pravaca joge te dolazi do konfuzije mnoštva informacija, zato smo  i došli na ideju o promotivnim terapeutskim časovima koji korisniku daju mogućnost da oseti dobrobiti vežbanja na ovaj način.

Nije važno da li je ste prethodno vežbali ili ne jer u okviru programa vežbanja obuhvaćeni su svi elementi koji će olakšati i vidno pokazati rezultate nakon samo jednog časa.To su vežbe za svaki deo kičme, preporučeno je za dijagnoze lumbalne lardoze, skolioze, spinalene stenoze, cervikalnog sindroma i isijalgije. U okviru časa se koriste rekviziti: joga blokovi, kaiševi, bolsteri, stolice da bi svaki pojedinac imao mogućnost da u svom trenutnom stadijumu udje pravilno u položaj.

Informativni tekst o Lumbarnoj Lardozi možete pročitati u kategoriji Joga.

Časove vodi sertifikovan učitelj Terapeutske Joge Biljana Manasijević.

Promotivni Čas će se održati u prelepom ambijentu Hotela Helvetia na Vračaru u prostorijama “Hata Joga Udruženje”.

Lokacija je Resavska br.11 – Hotel Helvetia 3 sprat

Promotivni čas će biti održan 10.03.2018. od 15 h do 16:30 h

Prijave na br. 065 52 63 149, ili na e-mail hatayogabeograd@gmail.com  jer je broj mesta ograničen.

joga-poze-hata-joga-beograd

Nasmejane dane želi vam “Hata Joga Udruženje”

Comments are closed.